bloggbanl.jpg

I huvudet på en hållbarhetschef

Vad är hållbarhet för dig, för mig och för ett pensionsbolag som KPA Pension?
Här kommer jag öppna dörren in till oss och berätta hur vi i KPA Pension driver vårt hållbarhetsarbete. Du får ta del av hur vi jobbar i praktiken, vilka jag som hållbarhetschef träffar och vilka frågor vi diskuterar. Jag har jobbat med hållbarhetsfrågor i femton år och tycker det är läge för transparens och samarbete! Mitt mål är att ge inspiration, bjuda in till debatt och vara tydlig med hur jag tycker att vi kan göra skillnad – för en bättre framtid!

– Eva Axelsson, marinbiologen som drivs av att skapa bra affärer genom hållbarhet.

Senaste inläggen från bloggen

2014-12-08

Klimatpolitik i din vardag?

Märker du av klimatförändringen? Kanske inte så mycket här uppe i Norden. Ibland läser vi i tidningen om sambanden mellan höjd temperatur och översvämningar som drabbar oss. Men sällan om de som påverkas direkt.

Läs mer

2014-11-28

Eventkalendern - ett jultips

Imorgon stundar den konsumtionsfria dagen, eller ”buy nothing day” internationellt. Precis som Earth hour och andra bra initiativ är aktiviteter som denna ett bra sätt att lyfta upp viktiga frågor.

Läs mer

2014-11-24

De som drabbast hårdast är de som har minst.

I skrivandet stund småregnar det ute och snön lyser med sin frånvaro, kanske inte jätte ovanligt i det sydligare delarna av vårt land men det slår mig att medan vi muttrar över klimatförändringarna och den utebliven kylan och snön så ser verkligheten helt annorlunda ut i andra delar av världen.

Läs mer

Vad tycker du?

Dela gärna med dig av dina åsikter till mig!