pyramiden.png

Din pension består av tre olika delar. I botten den allmänna pensionen från staten, i mitten tjänstepensionen från jobbet och överst det egna sparandet. Det är delen i mitten som KPA Pension tar hand om åt dig.

Hos oss växer din tjänstepension tryggt och säkert. Du behöver inte göra några svåra val eller engagera dig om du inte vill. Dessutom placeras dina pengar alltid med hänsyn till människa och miljö - du kan vara säker på att de aldrig hamnar hos företag som sysslar med vapen, tobak, alkohol eller spel. Din pension är helt enkelt i trygga händer.

Läs mer om etiska placeringar

 

Det går bra - 100 kronor har blivit 217

100-lappen.png

Din tjänstepension har haft en bra värdeutveckling över tid. I staplarna nedan ser du hur 100 kronor i en traditionell försäkring har vuxit från 2001 och fram till idag. Hundralappen är nu värd 217 kronor (exklusive avgiftsuttag). Det är en bra värdeutveckling.

Läs mer om ditt sparande hos oss

 

 

Pensionstips om återbetalningsskydd

Din tjänstepension innehåller ett återbetalningsskydd, om du inte redan tagit bort det. Återbetalningsskyddet innebär att din familj får dina pensionspengar om du avlider i förtid. Vill du ta bort återbetalningsskyddet kan du enkelt göra det på Mina sidor.

Läs mer om att ta bort återbetalningsskydd

 

Se hur mycket du får i pension

Logga in på Mina sidor