Vi säger inte hej då, utan på återseende!

Tredje kvartalet av 2020 är till ända och det är ett händelserikt år. Inte bara har vi en högst ovanlig situation som till mångt och mycket påverkar vardagen, utan även för KPA Pensions verksamhet har det varit händelserikt på ett bra sätt.

Från och med 2020 har vi samtliga kunder i Nya KPA Direkt vilket gör att alla nu använder ett nytt och modernt administrationsverktyg. Det kan vi se återspeglar sig i att vi vinner upphandlingar, ökar vår marknadsandel och har nöjda kunder, det yttersta betyget vi får på att ni tycker att vi levererar vad vi lovar.

För vår strävan är att göra ert arbete med tjänstepensionsförmåner bättre. Vi vill vara bäst på kommunala kollektivavtalade tjänstepensionsförmåner, samtidigt sänker vi priser och förenklar rutiner för att ge er den bästa servicen. Vi är varsamma med varenda krona och det utan att tumma på den höga kvalitén. Därför är det mycket glädjande att vi i våras klarade kontrollerna i tredjepartsintyget ISAE, utfärdat av revisionsföretaget EY, som bekräftar god kontroll i våra pensionstjänster och kapitalflöden.

Tredje kvartalet av år 2020 är också mitt sista som vd för KPA Pension. Jag kommer att tillträda som vd för Almi under november månad och lämnar därmed ett fantastiskt bolag med otroligt kompetenta medarbetare och engagerade kunder. Under mina år här finns det många minnen jag tar med mig som jag är extra stolt över: Vi har flyttat pensionsadministrationen till ett nytt system med modern teknik och stängt 10 stycken stordatorapplikationer vilket i praktiken är som att göra ett hjärtbyte på en gående patient – KPA Pension betalar ut drygt 19 miljarder till 25% av Sveriges pensionärer! Vi var det första bolaget i finansbranschen att bli HBTQ-certifierade och vi har sänkt våra priser på såväl produkter som tjänster utan att sänka kvalitén. Alla saker som kommer er, våra kunder, till nytta.

Vi säger inte hej då, utan på återseende!

Britta Burreau