Nya KPA Direkt

Nya KPA Direkt är vårt administrationsverktyg som successivt har ersatt KPA Direkt. Verktyget kommer att vidareutvecklas allt eftersom för att möta önskemål och krav från våra kunder.

Nya KPA Direkt ingår i vårt serviceerbjudande när du är kund hos oss. Här får du tillgång till detaljerade uppgifter och redovisningar. Du kan utföra beräkningar och simuleringar, rapportera och kontrollera uppgifter och en hel del annat. Dessutom får du löpande information om nyheter, viktiga datum och annat som rör dig som administrerar pensioner.

Behörighet och e-legitimation

För att logga in måste varje användare legitimera sig antingen med en vanlig e-legitimation eller med en e-tjänstelegitimation. Utöver den elektroniska ID-handlingen, behövs också en behörighet för att använda systemet. 

Behörighetsanmälan

Teknisk support

Om du har behov av teknisk support för att komma igång är du välkommen att ringa oss på 020-650 020.

Vi kan dock inte svara på frågor gällande e-legitimation, då måste vi hänvisa dig till utfärdaren. 

 

Relaterade artiklar

Tangentbord

Inloggning med e-legitimation

E-legitimationen eller e-tjänstelegitimationen fungerar som en elektronisk ID-handling kopplad till en specifik person. Om ni är fler som kommer att använda Nya KPA Direkt behöver varje användare både kunna identifiera sig elektroniskt och ha behörighet till systemet.

Läs mer

Kontakta oss om du har frågor

Jobbar du med pensioner i kommun, region eller kommunalt bolag? Här finns kontaktuppgifter till kundansvariga och kundkontakter hos oss.

Vill du veta mer om våra tilläggstjänster inom pension och försäkring? Kontakta våra seniorkonsulter och utbildningsansvariga.

Se filmen om Pensionshjälpen


Vad våra kunder tycker om Pensionshjälpen
blomslinga-4_1_RGB.png