Innan du anmäler dig till en av våra kurser

Har du tänkt anmäla dig till en av våra kurser? Här hittar du allt du behöver veta och ska tänka på när du gör din anmälan.

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka e-post till utbildning@kpa.se. Anmälan till kurserna är bindande. Vid för få anmälningar förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Du får en registreringsbekräftelse via e-post direkt vid din anmälan. Cirka tio dagar före kursstart får du en påminnelse till kursen.

Inställd kurs

Skulle din kurs bli inställd på grund av för få deltagare eller av någon annan anledning tar vi kontakt med dig snarast möjligt. Vi ersätter inte eventuella kostnader för resor som inte är ombokningsbara.

Pris

Alla priser som anges är exklusive moms. I priset för en heldagskurs ingår för- och eftermiddagskaffe, lunch och kursdokumentation.

{Faktaruta}

Betalning

Kursavgiften betalas efter genomförd kurs. Betalning erläggs mot faktura. Betalningsvillkor 30 dagar.

Avbokning och återbud

Om avbokning görs eller återbud lämnas 2-4 veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften. Om avbokning sker senare än 2 veckor debiteras hela kursavgiften. Avbokning anmäls via e-post: utbildning@kpa.se. Du kan överlåta din anmälan till någon annan person inom organisationen.

Övrigt

Alla våra kurser startar 09.30 och slutar 16.00 om inte annat anges. Vid anmälan kan du ange eventuella allergier och om du vill ha specialkost.

Kundnöjdhet

Vi vill naturligtvis att du som kund ska vara nöjd med din utbildning. Därför får du också möjlighet att påverka. Vi gör alltid en utvärdering av kurserna genom att skicka en enkät till varje deltagare efter avslutad kurs. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd, har vi en nöjdkundgaranti. Garantin innebär att du har möjlighet att gå någon av våra andra kurser utan kostnad.

 
)