KPA Pension stödjer Earth Hour 2015

Lördag 28 mars 2015 är det dags för världens största klimatmanifestation Earth Hour. Genom att delta i Earth Hour hjälps vi åt att lyfta upp klimat- och hållbarhetsfrågorna och visa världens makthavare vad som är viktigt och vad vi vill att de ska prioritera. Men glöm inte att det viktiga är vad vi tillsammans gör varje dag, hela året!

Earth Hour - fyra B:n som gör skillnad

Visste du att våra transporter, vår mat, våra byggnader och vårt sparande orsakar enorma koldioxidutsläpp? Klicka på ikonerna för att komma till Earth Hours hemsida och veta mer om hur varje del påverkar vår planet och vad vi kan göra åt det. Släck på Earth Hour så är du med och uppmanar Sveriges politiker att göra det lätt och lönsamt att leva klimatsmart!

 

 

Dela ditt engagemang

Hjälp till att sprida budskapet om Earth Hour genom att dela ditt engagemang på facebook, twitter och instagram med följande hashtags och inspirera andra med hur du gör.

Visa att du deltar: #EarthHour
Uppmana dina vänner att delta: #Släck

KPA Pension gör mer än att bara släcka ned

Kampanjen Earth Hour handlar dock inte bara om att göra skillnad en timma - utan om att förändra beteenden. På KPA Pension är vi stolta över att kunna säga att vi även gör skillnad på årets resterande 8 759 timmar. Utöver våra etiska placeringskriterier har vi ett tydligt hållbarhetsarbete där vi begränsar vår egen negativa miljöpåverkan. 

Vi är också koldioxidneutrala sedan 2003 och var det första finansiella bolaget i Europa som miljöcertifierades enligt ISO14001.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete