arbetsgivare-mote.jpg

Vårt baserbjudande - en trygg grund

I 90 år har vi arbetat med kommunsektorns pensioner. På så sätt är vi unika. Vi hjälper er med alla led inom pensionsadministration och tryggande. Allt ifrån registrering och bevakning till att trygga ert pensionsåtagande mot de anställda.

Administration från start till utbetalning

Med vår pensionsadministration får du full kontroll över era anställdas tjänstepensioner. Vi hjälper dig med allt din inrapportering.

Tjänstegrupplivförsäkring i kollektivavtalet

Vår tjänstegrupplivförsäkring ingår i kollektivavtalet för över en miljon kommun- och landstingsanställda. Den har en låg premie och ger efterskydd ända upp till...

Trygga era pensioner för framtiden

Med ökade pensionsavgångar måste ni som arbetsgivare se till att det finns pengar att betala ut framtida pensioner med. Vi hjälper er att trygga pensionerna.

KPA Direkt - verktyget som förenklar ditt arbete

Som kund har du tillgång till vårt verktyg KPA Direkt. Här kan du göra allt från att lägga in och kontrollera uppgifter till att beställa beräkningar.

KPA Direkt 2.0 - vårt nya verktyg

KPA Direkt 2.0 är det webbaserade verktyg som successivt kommer att ersätta KPA Direkt och KPA Pension Direkt. Det innebär att vi under en övergångsperiod flytta...