Tjänstepensionens dag 2017

Den 27 september anordnas Tjänstepensionens dag för sjunde året i rad. KPA Pension uppmärksammar dagen tillsammans med stora delar av branschen för att lyfta vikten av tjänstepension - en allt viktigare del av den totala pensionen.

Årets tema är ”Det finns att lära över generationsgränserna” och det uppmärksammas tillsammans med Messiah Hallberg, komiker och skådespelare som bland annat är aktuell med tv-serien Finaste familjen. I fyra korta filmer pratar Messiah Hallberg tjänstepension med sin dotter och sin mamma.

Syftet med dagen är att uppmärksamma vikten av att ha en tjänstepension samt inspirera arbetsgivare att informera sina anställda om tjänstepension.

Vill du veta mer?

På Tjänstepensionens dags hemsida kan du läsa mer om tjänstepension. Där får du tips om hur du kan få en högre pension, och information om livshändelser som påverkar tjänstepensionen. 

Är du arbetsgivare? Tjänstepension är den absolut bästa förmånen du kan erbjuda dina anställda, men långt ifrån alla vet hur förmånligt det är. På Tjänstepensionens dags hemsida får du massor med information att jobba med.