Nyhetsbrev

2018-06-11

Sänkta pensioner skapade tryck på Kundservice

Frågor och protester var att vänta när PA-KL-avtalets pensioner sänktes, och KPA Pension dubblade personalstyrkan på Kundservice – men det kom 10 000 fler samtal än prognos bara i januari.

2018-06-05

"En stor skillnad mot Ryssland"

Ekonomen Anna Tseltsova från Ryssland kom till KPA Pension via arbetsmarknadsprogrammet Korta vägen på Stockholms universitet. Programmet riktar sig till nyanlända utlandsutbildade akademiker. För KPA Pension är samarbetet med Korta vägen ett sätt att omsätta våra värderingar i praktiken samtidigt som det utvecklar vår kompetens och affär.

2018-06-05

Pension – ångest eller drömliv?

Pension. Ett laddat ämne för många. För en del förknippat med drömmar och tid för det man vill göra. För andra mer ångest och oro, något som gärna späds på genom rubriker i tidningarna om ”fattigpensionärer”.

2018-06-05

Så gör din framtida pension nytta här och nu

Visste du att en del av din framtida pension satsas i hållbara projekt, både i Sverige och runt om i världen? Dina pensionspengar gör alltså nytta redan här och nu! De finansierar solcellsparker, laddstationer, spårvagnar och många andra hållbara projekt.

2018-06-01

Christine Alsing gör det svåra enkelt

Christine Alsing blir som gladast när kursdeltagare kommer fram till henne och säger att hon gjort det svåra lätt. – Min drivkraft är att förenkla och prata så folk förstår, säger hon.

2018-03-12

Ut på turné!

KPA Pension är ute på en ny kommunturné under vintern och våren. Med goda erfarenheter i bagaget från förra årets rundresa besöker Britta Burreau, tillsammans med tf hållbarhetschefen Karin Stenmar eller medarbetare från Public Affairs, kommuner och organisationer.

)