Ny seniorkonsult med fokus på kommuner och regioner

För Patrik Andersson är kundfokus viktigt och som ny seniorkonsult hos oss ser han fram emot att arbeta tillsammans med dig som är kommun- eller regionkund.

Patrik har 20 års erfarenhet av försäkringsbranschen och resan startade på Alecta som kundansvarig och utbildare. Han har också arbetat på försäkringsförmedlaren Aon Sweden AB som konsult inom pension med allt från upphandlingar, utredningar, beräkningar och policies. Nu närmast kommer han från Folksam där han arbetade som gruppchef.

God kännedom om tjänstepension

patrik_andersson_450x600.jpg

− Mina kunskaper inom tjänstepensionsområdet är goda och jag har lång erfarenhet av att lösa arbetsgivarens frågeställningar inom pensionsområdet. Att jag själv arbetat som chef ger mig bättre förståelse för arbetsgivaren i deras vardag kring anställda och deras förmåner, säger Patrik Anderson.

Som seniorkonsult kommer han ta sig an olika kunduppdrag. Det kan gälla upprättande av pensionspolicys, utredningar och olika problemlösningar. Han kommer också arbeta för förtroendevalda och supportera vår tjänst Politiker plus.

Om du har en komplex avtalsfråga kan han reda ut det åt dig.

− Jag har tidigare erfarenhet av att arbeta med kommuner och regioner och ser fram emot att få en bättre och djupare förståelse kring deras dagliga arbete, säger Patrik Andersson.

KPA Pension - en försäkringsgivare med bra rykte

Om KPA Pension säger han: - Det är en bra försäkringsgivare med gott renommé på marknaden. Jag tilltalas av företagets starka kundfokus och kompetens inom tjänstepensioner vilket är anledningen till att jag sökte mig till företaget. Att få möjlighet att arbeta hos en arbetsgivare med kunnig personal och bra produkter och tjänster ser jag som en väldigt stor möjlighet till personlig utveckling. Det är också en chans för mig att vara med och bidra till KPA Pensions fortsatta utveckling.

Om du har frågor får du gärna höra av dig till mig eller någon av mina kollegor inom konsult och utbildning, avslutar Patrik Andersson. 

Kontaktpersoner för KPA Pensions tilläggstjänster