Få experthjälp av vår nya seniorkonsult

Efter många år går vår erfarna och uppskattade seniorkonsult Kerstin Strand i pension. Susanne Walldén, nyrekryterad pensionsspecialist och Key Account Manager från Skandikon (Skandia) är hennes efterträdare.

Anders Nilsson, chef KPA konsult säger, – Susanne har väldigt mycket att tillföra våra kunder, med sin gedigna kompetens och erfarenhet i strategiska och komplicerade frågeställningar om avtal, policys och verksamhetsövergångar.

Susanne Walldén kommer huvudsakligen att arbeta med arbetsgivare i kranskommuner till Stockholm, Region Stockholm, Västra Götalandsregionerna, Göteborgs stad samt de värmländska kommunerna. Hon kan hjälpa till med analyser, individuella- och verksamhetsbaserade utredningar, beräkningar samt författande och uppdaterande av avtal och policys.

Får spännande utmaningar hos KPA Pension

– I rollen som KAM för Skandia har jag arbetat med offentlig affär, framför allt tilläggstjänster som policys och pensionsutredningar, analyser och GDPR-avtal, men även med olika affärsprojekt där vi tog fram nya tjänster. I arbetet som seniorkonsult på KPA Pension kommer jag att få användning av all den kunskap och erfarenhet jag samlat på mig under åren, och det blir samtidigt en spännande utmaning att ta sig an nya, utvecklande uppdrag, säger Susanne Walldén.

På frågan om vad hon ser fram emot på KPA Pension svarar Susanne, – Jag ser fram emot det mesta. Att få vara med och jobba med våra kunders frågeställningar och genom problemlösning hitta lösningar framåt, kommer bli fantastiskt stimulerande. Jag ser fram emot att stärka relationerna med våra kunder genom att vidareutveckla vår affär med tilläggstjänster, att få göra detta tillsammans med KPA Pensions kundansvariga och övriga seniorkonsulter blir toppen.

Har du frågor eller behöver experthjälp av Susanne Walldén eller någon annan av våra seniorkonsulter, hör av dig.

Kontakta seniorkonsulterna >