Instruktion till filmen Din tjänstepension

Tack för att ni har valt att köpa filmen Din tjänstepension! Här följer fem enkla steg så att ni kan publicera och visa den för era anställda.

Filmen - Din tjänstepension

Här kan du se ett exempel på hur filmen kommer att se ut på er hemsida efter att ni laddat upp den.

Starta filmen

Så här fungerar det

  1. Vi levererar filmen till er via filtjänsten Sprend och meddelar er via e-post var filerna kan laddas ner. (Filmen och underliggande mappar levereras som en komprimerad zip-fil eftersom många e-postklienter har begränsningar för hur stora filer den tar emot.)
  2. Ladda ner zip-filen med filmen och extrahera (öppna) den.
  3. Bland mapparna som ni extraherat nu finns det en mapp som heter logotype, den ska ni byta ut mot er egen. För att byta ut den i filmen behöver ni en bild på er logga som är 140 px bred. Den måste vara av bildformatet .png och döpas till logo.png. Efter att ni sparat ned er logga och gett den namnet logo.png ska ni ersätta den befintliga filen som har samma namn i mappen logotype.
  4. Ladda sedan upp samtliga mappar och filer på den server där er hemsida finns. Observera att det är viktigt att ni bibehåller samma mappstruktur och inte byter namn på något. Index.html är sedan den fil som ni använder för att visa filmen. 
  5. Er webbansvarige/webbredaktör publicerar sedan filmen på ert intranät och gör den tillgänglig för era anställda. 

Har ni frågor - vänd er till er kundkontakt så får ni hjälp.