Tack för att ni har valt att köpa filmen Din tjänstepension! Här är en instruktion om hur vi levererar filmen och hur ni hanterar den.

Efter att ni köpt filmen är det fem enkla steg innan ni kan visa upp den för era anställda. 

 1. Filmen levereras till er från oss via filtjänsten Sprend. Ni får sedan information via e-post om vart ni kan ladda ned alla nödvändiga filer. Filmen och underliggande mappar levereras som en komprimerad zip-fil. Den är cirka 31 mb stor. Eftersom många e-posttjänster har begränsningar för storlek på filer som går att ta emot väljer vi att använda oss av Sprend. 
   
 2. Efter att ni laddat ned zip-filen extraherar ni den. 
   
 3. Bland mapparna som ni extraherat nu finns det en mapp som heter logotype. För att byta logotypen i filmen behöver ni en bild på er logga som är 140 px bred. Den måste vara av bildtypen png och döpas till logo.png. Efter att ni sparat ned er logga och gett den namnet logo.png ska ni ersätta den befintliga filen som har samma namn i mappen logotype.
   
 4. Sedan laddar ni upp samtliga mappar och filer på den server där er hemsida finns. Observera att det är vikigt att ni bibehåller samma mappstruktur och inte byter namn på något. Index.html är sedan den fil som ni använder för att visa filmen. 
   
 5. Er webbansvarige/webbredaktör lägger sedan filmen på ert intranät och gör den tillgänglig för era anställda. 
  Till höger kan ni se hur det kan se ut. 

Frågor?

Vänd dig till din kundansvarige så hjälper vi dig! 

Din-tjanstepension.PNG

Din tjänstepension - Filmen

Här kan du se ett exempel på hur filmen kommer att se ut på er hemsida efter att ni laddat upp den. Se även den korta versionen av filmen.

Titta på filmen


Se en kort version av filmen Din tjänstepension


Kort version av filmen Tjänstepension
)