Informationsträffar

Med våra informationsträffar har era anställda goda möjligheter att bättra på sina kunskaper inom pensionsområdet. Våra träffar skiljer sig åt beroende på målgrupp. Det går självklart att anpassa innehåll efter era behov och önskemål. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder.

Nyhet - digitala informationsträffar och utbildningar

Nu kan vi erbjuda digitala informationsträffar.

Det är också möjligt att beställa delar av vårt fasta kursutbud samt företagsanpassade utbildningar digitalt efter förfrågan.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning av en informationsträff. Maila oss på utbildning@kpa.se eller gör en intresseanmälan i formuläret så hör vi av oss.

Information till anställda mitt i livet

Behovet av information om pensionen är stort. Vi erbjuder informationsträffar där vi på ett enkelt sätt förklarar hur pensionssystemet fungerar.

Information till blivande pensionärer

Att gå i pension är något att se fram emot och glädjas åt. Men för många av dem som har kort tid kvar i yrkeslivet fram till pensionen är behovet stort.

Information till era förtroendevalda

I information till förtroendevalda erbjuder vi både informationsträffar och individuella genomgångar för era förtroendevalda.

Information om heltidsarbete för deltidsanställda

Många känner inte till hur mycket deltidsarbete påverkar pensionen. Vi kommer gärna och informerar hur man kan påverka sin framtida pension genom heltidsarbete.

Filmen som förklarar tjänstepensionen

Informera era anställda och fullgör er informationsplikt genom vår enkla och pedagogiska film - "Din tjänstepension".