Du är viktig - både för oss och för dina kollegor

Att börja ett nytt arbete när alla ens kollegor arbetar på distans är naturligtvis speciellt och något som många kan känna igen sig i efter dessa 15 månader som pandemin präglat vårt samhälle. Men givet att våra kunder är de som står i frontlinjen har det varit enkelt för mig att acceptera läget och självklart att dra mitt strå till stacken.

För KPA Pensions kunder är de som kanske påverkats mest under det gånga året och jag känner mig både stolt och ödmjuk inför vårt uppdrag. Ett tydligt uppdrag från ägare, styrelse och våra parter som vi samlas kring: Vi tar hand om våra kunders pensionspengar, medan de tar hand om vår välfärd. Vi ska se till att er pension blir så bra som möjligt.

Och hur gör vi det då? KPA Pension har fått förtroendet av fackförbunden och arbetsgivarna att vara förvalsalternativ för de som arbetar inom kommun och region. Ett förtroende vi är oerhört stolta över och som vi gör vårt allra bästa för att bevara. Pensionsfrågor är ofta något som många tycker är svårt och något man kanske oroar sig för. Vi vill därför göra det så enkelt som möjligt och underlätta genom att utbilda och informera så att man känner sig trygg. Trygg med sin framtida pension, och trygg som kund hos KPA Pension. 

Och här kommer du in. Du som är förtroendevald i något av de olika fackförbunden, du som stöttar och råder dina kollegor, du som guidar och vägleder. Du är viktig både för oss och för dina kollegor. Många anställda är dåligt insatta i sin pension och sitt försäkringsskydd och som facklig representant är dina kunskaper viktiga för medlemmarna. Vi på KPA Pension finns till för att hjälpa dig i ditt viktiga uppdrag.

Mina duktiga kollegor har svar på dina frågor, och kan utbilda både dig och dina kollegor. Så tveka inte att höra av dig till oss om du behöver!

Fram tills vi alla kan ses igen så vill jag önska dig en härlig höst! På återseende!

Camilla Larsson, vd KPA Pension